Lucky Number Bearded Collies

Bearded Collies – Dieren Blog

Een zeer goede dierenarts in de omgeving van Almere

Sinds wij onze hond hebben ingeschreven bij dierenarts Almere hebben wij hier al meerdere keren een afspraak moeten maken. Helaas is de hond die wij vanaf pup van een, achteraf gezien,  broodfokker hebben gekocht ernstig ziek. De eerste week begon de ellende al en moest onze pup, Banjer, al vaak overgeven. Je zag het beestje met de dag dunner worden. Omdat wij het niet vertrouwden hebben wij een afspraak bij Dierenartsenpraktijk Danswijk gemaakt. Deze praktijk biedt een scala aan behandelingen zoals acupunctuur, chiropractie, het maken van echo’s en het uitvoeren van operaties. Natuurlijk kan je hier ook terecht met je knaagdier en poes. 

 

Banjer is weer een gezonde hond

Gelukkig hadden wij net op tijd aan de bel getrokken om met Banjer langs de praktijk te komen. Anders hadden wij al snel afscheid van deze lieverd moeten nemen. Met de nodige middelen en behandelingen voelde het beestje zich na een dag al een stuk beter.

Ondertussen zijn wij alweer drie maanden verder en is Banjer helemaal opgeknapt. Gelukkig dat deze dokter verder keek dan alleen het probleem van het spugen. Achteraf bleek dat Banjer een gebroken rib had, waardoor het beestje zoveel pijn had dat het moest spugen. Door de juiste behandelingen te geven is Banjer helemaal weer in orde.