Lucky Number Bearded Collies

Bearded Collies – Dieren Blog

Welke kattenmand is de beste keus?

Elke kat zou eigenlijk een eigen kattenmand moeten hebben. Natuurlijk weten we allemaal dat katten op de vreemdste plekken kunnen liggen slapen en dat ze graag zelf een plekje op zoeken. Maar het is ook goed dat ze hun eigen kattenmand hebben. Een mand waarin ze zich op hun gemak voelen en die echt helemaal van hunzelf is. Niet de bank, waar jij ook op wilt zitten of het bed, waar jij in wilt slapen. Nee, een plekje waar niemand anders zal komen en waarvan ze weten dat het altijd beschikbaar is. Bij Krabpaal.nl zul je zeker een kattenmand kunnen vinden die jouw poes zal bevallen.

Welk model kattenmand?

We weten allemaal dat poezen nogal eigenwijze dieren kunnen zijn en vaak  niet veel moeten hebben van wat wij voor ze kopen. Ze kiezen het liefste zelf iets uit. Dit betekent echter niet dat het bij voorbaat onmogelijk is om een geschikte kattenmand voor ze te vinden, je moet alleen weten wat jouw diertje het beste bevalt. Katten hebben allemaal hun eigen karakter en hun eigen voorkeuren, daarom zijn er ook verschillende modellen manden voor ze ontworpen. Dat maakt het mogelijk om een kattenmand te vinden die helemaal aan de wensen van jouw eigen kat voldoet! Hoe vind je nu het juiste model voor jouw poes? Dat doe je door op te letten waar hij of zij graag ligt te slapen. Sommige poezen geven er de voorkeur aan om gewoon op de grond te liggen, het liefst natuurlijk in de zon. Andere kiezen voor een plekje in de hoogte, waarvandaan ze alles goed kunnen observeren. Weer andere katten kruipen het liefst weg op een plek waar ze niet snel te vinden zijn. Dat geeft ze een gevoel van veiligheid. Kijk dus eens waar jouw kat uit zichzelf gaat liggen en als je dat weet, zul je zeker een geschikte kattenmand zullen vinden!

Ruim aanbod bij Krabpaal.nl

Voor de katten die graag op de grond in het zonnetje liggen, zijn er mooie dekens of kussens te koop die je op hun favoriete plekje neer kunt leggen. Ligt jouw diertje graag in de vensterbank, kies dan voor een speciale kattenmand voor de vensterbank! Deze kun je vastklemmen aan de vensterbank, om te voorkomen dat je dier met kussen en al naar beneden valt. Merk je dat jouw kat graag verstopt ligt, kies dan voor een tipi of voor een kattenhuis. Doordat deze, op één opening na, helemaal dicht is, biedt het veel bescherming en veiligheid. Anderen kunnen er niet bij komen, er kan geen aanval van een van de andere huisdieren plaatsvinden zonder dat ze het doorhebben. Daarnaast is er ook nog de ‘gewone’ kattenmand, die bestaat uit een vierkante of ronde mand met daarin een kussen. Alleen wat model betreft valt er bij Krabpaal.nl dus al genoeg te kiezen:

  • losse dekens en kussens
  • manden voor de vensterbank
  • kattenhuizen en tipi’s
  • gewone kattenmanden om op de grond te plaatsen

Maar daarnaast bieden ze ook nog veel keus wat betreft materiaal waarvan de manden gemaakt zijn en de kleuren en dessins waarin ze uitgevoerd zijn. Daardoor kun je bij Krabpaal.nl altijd een kattenmand vinden die past bij jouw kat en bij jouw interieur!

Lees meer…