Lucky Number Bearded Collies

Bearded Collies – Dieren Blog

De beste hondenverzekering kiezen. Wat is belangrijk?

Een verzekering voor je hond afsluiten zorgt ervoor dat je niet voor onverwachte kosten staat. Veel baasjes houden geen rekening met de kosten die naar voren komen als je huisdier ziek wordt of een ongeluk krijgt. De kosten van de dierenarts kunnen erg oplopen. Door een verzekering voor je hond af te sluiten voorkom je een groot deel van deze kosten tegenover een maandelijkse premie. Net zoals een verzekering voor mensen kan je kiezen uit verschillende pakketten die allerlei zaken dekken. Bij PetSecur kan je de beste verzekering afsluiten voor je hond met de hoogste uitkering van Nederland!

Een verzekering afsluiten voor je hond

Een bezoekje aan de dierenarts is over het algemeen betaalbaar. De kosten kunnen echter erg oplopen als het blijkt dat je lieve hond een gebroken pootje heeft en een operatie moet ondergaan. Als je een verzekering hebt afgesloten voor je huisdier hoef je minder zorgen te maken over deze kosten. Afhankelijk van welk type verzekering je afsluit wordt een (groot) deel van deze kosten gedekt. Zo hoef je niet in een keer honderden euro’s te betalen om je huisdier gezond te houden. Dat is het voordeel van de beste hondenverzekering afsluiten bij PetSecur.

Samen plezier met je huisdier, dat is de visie van PetSecur. Honden zijn de mens hun beste vriend. Veel Nederlanders kiezen ervoor om een hond te nemen als huisdier, maar houden niet rekening met de kosten die komen kijken bij het verzorgen van een huisdier. Vaak worden de kosten zoals eten, speeltjes en kleine bezoekjes aan de dierenarts wel meegerekend. De meeste mensen houden niet rekening met de verwondingen die kunnen ontstaan bij het huisdier. Huisdieren kunnen namelijk ook erge ziektes krijgen zoals kanker of ontstekingen. Het genezen van deze ziektes kan erg veel geld kosten.

Sluit daarom de beste hondenverzekering af om de kosten te voorkomen. De dekking van de verzekeringen van PetSecur is heel breed. Je hebt een vrije keuze voor een dierenarts en standaardkosten zoals een behandeling bij de dierenarts, medicatie, euthanasie, chemotherapie en andere vormen van therapie en advertentie bij vermissing worden gedekt door deze verzekering. Afhankelijk van welke verzekering je kiest worden meer behandelingen gedekt en worden de standaardbehandelingen bijna volledig gedekt. Voor een volledig overzicht van de dekkingen en percentages kan je kijken op de website van PetSecur.

De beste hondenverzekering bij PetSecur

Het voordeel van verzekeren bij PetSecur is de lage premie en de brede pakketkeuze. Door te kijken naar wat voor zorg je huisdier nodig kan je het juiste pakket selecteren. Vervolgens betaal je een maandelijkse premie voor de verzekering. Wanneer je huisdier hulp nodig heeft bij de dierenarts dekt PetSecur een deel van deze kosten afhankelijk van welk pakket je kiest. Op deze manier sta je niet voor onverwachte kosten bij een bezoekje naar de dierenarts. Weet je niet welk pakket je moet afsluiten? Bij PetSecur krijg je professionele hulp bij het afsluiten van een verzekering voor je huisdier. Zo maakt PetSecur beide klant en huisdier blij met de beste hondenverzekering!