Lucky Number Bearded Collies

Bearded Collies – Dieren Blog

Leerzame hondentraining in Almere

Vanaf het moment dat wij met onze viervoeter naar de hondentraining Almere zijn geweest luistert hij al een stuk beter. Wij hebben Dennis al van pup af aan, maar ook vanaf dat moment deed deze meneer alleen wat hij wilde doen. Luisteren daar wilde hij totaal niets mee doen, alleen voor een pak koekjes wel. Maar natuurlijk was dit niet de oplossing van het gedrag van onze koppige viervoeter.  Via de school van Jolanda zijn wij aan een cursus begonnen. Een voordeel was dat zij ook eventueel op locatie kon komen, mits er minimaal vijf cursisten aanwezig waren.  

Leuke lessen

Elke keer wanneer het weer de dag was aangebroken voor de hondentraining Almere verzamelde meerdere cursisten zich op het veld achter ons huis. Wel zo makkelijk omdat ik niet over vervoer beschik om naar de locatie van de school te gaan. 

De eerste cursus hebben wij met een goed gevolg af kunnen sluiten. Onze Dennis weet nu ook dat hij bepaalde commando’s op kan volgen zonder hier een koekje voor te moeten krijgen. Voor ons een goede reden om meteen hem op te geven voor een vervolg cursus. Niet alleen Dennis vindt dit leuk, ook wij als baasje vinden het geweldig om te doen.