Lucky Number Bearded Collies

Bearded Collies – Dieren Blog

Wat is de beste voeding voor de hond? 

De schappen in de supermarkt liggen vol met allerlei soorten hondenvoeding. Ook als je een kijkje neemt in de dierenwinkel, zie je door de bomen het bos niet meer. Hondenvoeding is verkrijgbaar in zoveel variaties dat het steeds moeilijker wordt om erachter te komen wat de beste voeding is voor jouw hond. Gelukkig dat je op deze pagina bent beland, want hier leg ik je uit wat je het beste aan je hond kunt geven. Lees dus snel verder. 

Hondenbrokken

De basis van het dieet voor een hond bestaat uit hondenbrokken. Van hondenbrokken bestaat honderden soorten en merken. Gelukkig worden er elk jaar testen gedaan en daar komt een lijst uit voort met een top tien hondenbrokken. Dit jaar zie je de volgende hondenbrokken bovenaan staan in de lijst: 

  • Royal Canin Selection Croc
  • Cavom Compleet
  • Royal Canin Anallergenic
  • Dog Chow Adult Large Breed – Kalkoen

Hondensnacks

Een hond kan niet alleen leven op hondenbrokken. Er is een gevarieerd dieet nodig. Wat goed aansluit bij de hondenbrokken zijn hondensnacks. Er zijn veel soorten snacks voor de hond beschikbaar, zoals kauwbotten, kauwstaven en gedroogde snacks. Klik hier om meer te lezen over hondensnacks. Wil je hondensnacks bestellen? Neem dan een kijkje op www.awarepetproducts.nl

Blikvoer

Naast de hondensnacks en hondenbrokken kun je honden ook natvoer geven. Dit natvoer is meestal verpakt in blikjes. Blikvoer zorgt ook voor een gevarieerd dieet voor de hond. Dit voer kun je vinden in de supermarkt of in de dierenwinkel.