Lucky Number Bearded Collies

Bearded Collies – Dieren Blog

Zeer professionele kattenfotografie

Wil je je huisdier op de gevoelige plaat vastleggen door middel van kattenfotografie, dan moet je beslist eens een afspraak maken bij Cat’chy Images. Bij vrienden heb ik meerdere kiekjes gezien van hun huisdier en ik was meteen verkocht, dat wilde ik ook. Omdat het moeilijk is om onze poes op de gevoelige plaat vast te leggen waren wij blij met de mogelijkheid dat thuis de foto’s werden gemaakt. Zo hoefde onze poes zich niet druk te maken in een onbekende omgeving en kon zij lekker haar gang gaan. De kunst om onze poes in de juiste positie op de gevoelige plaat vast te leggen was een heel ander verhaal.  

Mooi cadeau

Omdat ik niet aan mijn vriend had verteld over de kattenfotografie, had ik een leuk cadeau voor hem. De prenten van onze kat waren bijzonder mooi gelukt. Niet voor niets is Cat’chy Images een professioneel bedrijf  die weet hoe je deze huisdieren het mooiste op een kiekje vast kan leggen. 

Op het moment dat de mooie kiekjes van onze poes werden bezorgd was mijn vriend thuis. Toen hij het pakje open maakte wist hij niet wat hij zag. Zijn reactie was dan ook dat het niet ons eigen beestje was, maar een andere poes.